torsdag 11 september 2008

Ny arena för hemliga Pottebo-repetitioner

För närvarande råder en närmast total mörkläggning kring vart Pottebo Dynamite Band lagt sina sista veckor av intensiva repetitioner.
Den industrilokal i östra Mölndal som länge pekats ut som platsen för Pottebos återförening har nu bekräftats vara övergiven. Samtidigt har världens ögon med ett klubbslag hamnat på en adress ett par kilometer därifrån - en studio i södra Mölndal.
De senaste veckorna har allmänhetens tillgång till närområdet kring studions mycket diskreta ingång helt försvunnit.
- Det kom killar med mörka solglasögon och kostymer. Ett par timmar senare fick inte en jävel komma i närheten. Så har det varit sedan dess, ingen vet riktigt vad som hänt, säger en boende på Våmmedalsvägen, inte långt från det i Pottebo-kretsar numera superheta området.
Det tidigare så idylliska Våmmedal är nu belägrat med papparazzis och de internationella nyhetsbolagens parabolförsedda bussar har blivit ett inslag i vardagen. För ett par dagar sedan direktsände TV-legenden David Letterman sin "Tonight Show" via satellit, från torget i Kållered. Rykten säger att Pottebo i sista stund backade ur att medverka, efter ett handgemäng bakom kulisserna. Ändå har rapporteringen för det allra mesta varit knapphändig kring vad det egentligen är som händer. Det går helt enkelt inte att få bekräftat att det är Rygatans giganter som hyrt in sig för att finslipa detaljerna i den återföreningskonsert som väntas gå av stapeln den 4 oktober på Möllan i Mölndal.
Och från Camp Pottebo hörs som vanligt - ingenting

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har det inmundigats några Becks där månne ?
eller e de en vanlig stroke ?

sörgårdsskolan sa...

det var inte så kul o se dom som ett gäng gamla gubbar
har växt upp med dom här killarna under den bästa tiden,,
behåller minnena från förr hellre
lycka till hela gänget,,
bättre förr
från en gammal kärring