torsdag 25 september 2008

Becks-rykten vägrar ge sig

Med bara en dryg vecka kvar till den historiska återföreningen den 4 oktober på Möllan cirkulerar nu oroväckande uppgifter från Pottebo-lägret.
I korthet går de ut på att Becks återigen har blivit en faktor att räkna med. Bilden ovan har smugglats ut via en av de mobiltelefoner som slunkit igenom den rakbladsvassa säkerhetsapparaten kring Pottebos repetitioner.
- Jag vet inte om det stämmer, i så fall är det sorgligt, säger en källa som följt återföreningen på nära håll.
Men hjälpen kan vara nära.
Samma källa uppger att Phil Towles, rock´n´roll-världens mest kända alkohol- och drogterapeut nu befinner sig tillsammans med bandet i den lokal där Pottebo genomför de sista justeringarna av sin "pre-production stage set up bonanza extravaganza.
Phil Towles har tidigare arbetat framgångrikt med bland andra Aerosmith och Metallica. Han anses också vara den som ligger bakom Mötley Crües frontman Nikki Sixx remarkabla återkomst från drogträsket.
- I´ve worked with the most notorius acts in the bussiness, but I´m not sure I will pull this one off, säger Towles i en kommentar till pottebo.blogspot.com
Becks öl förknippades tidigt med Pottebo Dynamite Band, en stämpel som genom åren har visat sig omöjlig att sudda bort.

3 kommentarer:

Svenberg sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Svenberg sa...

Hur skall vi andra kunna ladda upp inför spelningen när systembolagets lagersaldo ser ut så här?

Anitra vägrar svara när jag ringer för att undersöka möjligheten att få hem fler pallar i god tid till spelningen, och enligt Systembolagets kundtjänst meddelar de istälelt att "Pfiff Mohren" och "Karlovacko" är två alternativ till Beck's. Men vem vill nyttja rusdrycker som man inte ens kan uttala namnet på?

Hörde förresten ett rykte om att Beck's tidigare hette Forse-öl och att det bryggdes i smyg bakom Papyrus av vattnet som renats på väg ner från Stensjön. Även stenarna i vattnet utanför Grevedämmet skulle ha utsöndrat något ämne som tillförde den goda smaken. Är detta sant, och varför bytte de isåfall namn på Forse-ölet?

Anonym sa...

Man tror att det var en liten gubbe som drack upp det innan det kom ut på marknaden, så man fick sälja ut det precis som man gjorde med pappret senare !
en liten alf...