onsdag 1 oktober 2008

Stenhårda villkor omger exklusiv Pottebo-intervju

Med bara ett par minuters varsel fick en reporter på en av de största dagstidningarna i Västsverige beskedet att samtliga medlemmar i Pottebo fanns tillgängliga för en kort intervju.
Journalisten, som under ett par veckors tid granskats och godkänts av The Pottebo Management, skrev utan att tveka under det avtal som lagts fram som ett villkor för genomförandet.
Prick på klockslaget 13.00 i lördags körde den för tillfället inhyrda limosinen fram till ett anonymt hotell i nyklassisk tysk jugendstil, där intervjun genomfördes.
- Det gick väldigt fort och jag var ärligt talat ganska tagen av situationens allvar, säger journalisten, som enligt kontraktet förbundit sig att förbli anonym tills artikeln publicerats.
Till pottebo.blogspot.com säger han att medlemmarna i Pottebo såg ut att vara "förhållandevis välbevarade och fokuserade" på den historiska uppgiften.
- Jag fick inte ställa frågor om annat än musiken, men under ett par darriga minuter ställde bandet upp sig för fotografering. Det var stort.
Bara dagar återstår nu till den historiska återföreningen som äger rum den 4 oktober på Möllan i Mölndal.
På klassiska Times Square i New York finns sedan en dryg vecka tillbaka ett gigantisk digitalur som i timmar, minuter och sekunder räknar ner tiden tills Pottebo åter står på scen.
Enligt tillgängliga uppgifter slutar den nedräkningen på lördag kväll vid 23.30 CET

Inga kommentarer: