torsdag 2 oktober 2008

Kvinna drevs till vansinne – anklagar Pottebo

Allt fler, allt oftare och allt mer dramatiskt. Ungefär så kan man sammanfatta den allmänna situationen så här bara dagarna innan den historiska återföreningen av Pottebo Dynamite Band.
I danska Hornbaeck fångade en övervakningskamera denna kvinna strax före att hon gick fullkomligt bärsärk genom en folkmassa som köade efter Pottebo-biljetter.
Enligt de uppgifter som nu cirkulerar genom världspressen ska hon ha försökt att ta en gisslan för att på så sätt säkra en plats framför scenen på Möllan den 4 oktober.
- Wöffe, Wöffe, Wöffe, skanderade hon ända in i polistransporten, trots de ohyggliga mängder lugnande medel som den danska statspolisens insatsstyrka tvingat i henne.
- Pottebo driver människor in i extrema situationer, och jag är rädd att detta kan trappas upp ännu mer, konstaterade Preben B. Bjaelklag, presstalesman för det danska inrikesministeriet.
Det är inte känt vilken koppling den gripna kvinnan har till Östra Mölndal, ett spaningsarbete som nu drivs vidare av internationell polis.
Pottebo Dynamite Band återförenas den 4 oktober på Möllan i Mölndal, efter nästan 22 års tystnad.
Incidenten i danska Hornbaeck väntas ytterligare skärpa den redan rigorösa säkerhetsapparaten runt arrangemanget.

1 kommentar:

Anonym sa...

Fan de e ju min moster ????!!!!