tisdag 1 april 2008

Falska Pottebo-biljetter i omlopp på internet

Högt uppsatta källor inom den internationella auktionssajten e-bay varnar i ett pressmeddelande för falska Pottebo Dynamite Band-biljetter som läggs ut till försäljning på nätet.
"Enligt alla tillgängliga uppgifter har bandet inga planer på att återförenas. Alla biljetter måste därför betraktas som falsarium", skriver e-bay, som uppger att de falska Pottebo-biljetterna skapat stora problem för företaget.
"Budgivningen har snabbt blivit så intensiv att våra servrar helt enkelt klappat ihop. Det har varit närapå omöjligt att stänga ner de utpekade auktionerna och vi fråntar oss allt ansvar för affärer som redan avslutats", skriver e-bay.
Bland annat ska biljetter till en Pottebo Dynamite Band-spelning i Hyde Park i London i sommar ha sålts för sexsiffriga belopp, innan e-bay hann med att släcka ner nätverket.

3 kommentarer:

Dr Jack sa...

Jag såg The Bassman i morse, hejjade tom på honom å då såg han iaf normal ut... Men man vet ju aldrig... Det här med återföreningar kan ju döljas på det mest fantastiska sätt har jag hört! Jag tänker spara mina Hydepark-biljetter för säkerhets skull... Man vet ju som sagt inte...

Anonym sa...

Tråkigt !
Vi har bokat flyg o allt...
Kan någon ge tips om det finns
något annat o göra i i London
i sommar, alltså, är det värt att
åka dit om de inte spelar...?

Hoppas få tillbaka pengarna iaf

Anonym sa...

Till alla som har biljetter !!!

Ligg på dem ett tag, de får ett
högt samlarvärde om det inte
blir någon konsert...
(som the Spotnicks grejor ungefär)