söndag 30 mars 2008

Ögonvittne hävdar – Pottebo har repat

Replokal ??? Enligt en person med anknytningar till rockscenen i Östra Mölndal så fanns Pottebo Dynamite Band samlat för en första repetition i slutet av förra veckan. Uppgifterna, som bedöms som trovärdiga, säger att flera av bandets originalmedlemmar var närvarande och att repetitionerna pågick till långt in på kvällen. Källan, som på grund av den rådande mediahysterin runt Pottebo kräver att få vara anonym, uppger att bandet ”repade intensivt” och att ”det var ett jävla tryck, helt enkelt”.
Ägarna till den fastighet som pekats ut som platsen för repetitionen, en enkel industrifastighet i Östra Mölndal, säger att de inte känner till någonting.
- Vi har hyrt ut lokalen till en cateringfirma i korvbranschen. Enligt kontraktet ska de använda källarlokalen till att mala kött och göra korvar. Vi vet inget om något Pottebo, påstår de.
Av rädsla för sammandrabbningar med vallfärdande Pottebo-fanatiker har fastighetsägarna vädjat till media om varsamhet med att publicera närmare detaljer kring var den utpekade repetitionslokalen finns.
Om det stämmer att Pottebo Dynamite Band återigen spelar tillsammans så är det, om uttrycket ursäktas, rena dynamiten.
I dagsläget råder minst sagt en hysterisk stämning kring allt som sker kring de forna rockstorheterna från Kikås. Branschkännare säger att penningvärdet på en återförening av Pottebo ”trotsar all finansiell uppskattning”. Mer sansade ekonomiska bedömare av musikbranschen jämför med Eagles pågående världsturné, och kallar den ”en flugskit i kosmos ställt vid sidan av ett återförenat Pottebo”.
Den hårt tyngda Nasdaq-börsen tog också ett glädjeskutt, när ryktena om Pottebo i replokalen nådde New York.

5 kommentarer:

Anonym sa...

ÄNTLIGEN !!!

Anonym sa...

Ja håller med. Det var på tiden. Nu blev jag lycklig.

Anonym sa...

Orginalposter på frontman endast iförd leopardkalsonger finns att köpa på Bengans skivbutik 499kr endast ett fåtal ex. Ultra rare.

Anonym sa...

Ja e på väg dit

Anonym sa...

Man undrar ju stillsamt om det fortfarande är "Sweet home Finnsjön" som gäller som extra nummer?