torsdag 8 oktober 2009

Ingen sanning i Nordkorea-rykten
















Bilden ovan cirkulerar just nu på det världsomspännande datanätverket internet.
Av allt att döma ser det ut att vara legendariske Pottebosångaren Ulf ”Wöffe” Andersson som smygfotograferats på okänd plats.
Bilden visar också Patrik ”Bubben” Karlsson, tillsammans med en ännu oidentifierad mansperson.
De minst sagt karga omgivningarna, uppenbarligen en övergiven fabrik, ger ny näring åt rykten om att Pottebo samtalar med regimen i Sydkorea.
Det ska i så fall handla om försök att arrangera en konsert på den 38:e breddgraden, den demilitariserade zon som skiljer de bägge länderna åt sedan vapenstilleståndet 1953.
– Dessa rykten bygger på att det blivit känt att den käre ledaren, Kim Jung Il, äger flera gamla Pottebo-kassetter och är mycket förtjust i bandets musik, säger Huva Ligyen Vyllken Loegn, expert på Sydostasiatiska frågor vid universitetet i Helböhmen i Tyskland.

Den Sydkoreanska förhoppningen är att Pottebo Dynamite Band skulle kunna vara den nyckel som behövs för att öppna upp återföreningssamtalen, och skrota det Nordkoreanska kärnvapenprogrammet.
”Med Pottebo behöver jag inga missiler, de är som laketer” är till exempel ett av många citat från Kim Jung Il som nu översvämmar internet.

Från ”The Toxic Twins of Rygatan”, Patrik ”Bubben” Karlsson och Ulf ”Wöffe” Andersson, hörs ingenting.
Pottebo.blogspot.com har en längre tid försökt att få en kommentar via de båda superstjärnornas managementbolag på Caymanöarna.
Dock utan att lyckas. Detta eftersom Caymanöarna numera ägs av Pottebo, och bandet har beslutat att bryta alla möjligheter till elektronisk kommunikation med ögruppen.
”Ett sätt för killarna att koppla av totalt”, hälsar en källa nära bandet.
Pottebo Dynamite Band har också officiellt deklarerat Caymanöarna som en självständig och autonom del av östra Mölndal.

1 kommentar:

Anonym sa...

Har Edvals bussar nån resa till de där cajmanöarna eller ?