onsdag 14 maj 2008

Historisk uppgörelse i östra Mölndal

Nej, det blev inte Rod Smallwoods Sanctuary Management Group som knep det eftertraktade kontraktet med återförenade Pottebo Dynamite Band.
Det står klart efter den uppgörelse som sent i tisdags kväll träffades på Café Kråkan i östra Mölndal.
Smallwood, som snart sätter Iron Maiden på en lukrativ världsturné med besök bland annat på ett utsålt Ullevi, ansågs länge vara den ende som hade både rutinen, logistiken och kontakterna att ro iland en Pottebo-återförening.
I stället har det penningstinna kontraktet nu kammats hem av en lokal promotor, Martin Event, med gedigen erfarenhet av att jobba under de hårda och ofta otacksamma förhållanden som den tuffa Östra Mölndal-publiken kräver.
Enligt vad som sipprat ut från den närapå vakuumtäta affärsuppgörelsen, där hela Café Kråkan i förväg säkerhetsgranskats och bugg-svepts efter avlyssningsutrustning, föredrar Pottebo att ”hålla sin business på hemmaplan”, som en Pottebokälla väljer att uttrycka det.
I väntan på en officiell presskommuniké kan pottebo.blogspot.com bara spekulera i betydelsen av uttalandet.
Men väljer ett återförenat Pottebo att lägga sin första spelning i Mölndal betyder det att världens ögon i ett enda slag riktas mot den gamla arbetarekommunen utanför Göteborg.
Om det sker redan i sommar riskerar OS i Peking att hamna i skymundan – något som direkt kan slå ut de svenska och europeiska handelsförbindelserna med giganten i öst.
Sannolikheten är också stor att kineserna kommer att ställa krav på att få över bandet för en spelning i samband med OS, något som Pottebo-lägret tidigt har uteslutit.
Anledningen till det beslutet står att finna i att OS i Peking vid minst två tillfällen kolliderar med Åby-travet.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det ryktas om att OB (orginal batteristen) Älgen inte går att finna, envisa rykten säger att han efter att ha laddat dom stora magneciumbomberna tröttnade fullständigt på musiken och gick in för betydligt tyngre grejer, emigrerade till Stockholm och bosatte sig i skogen där han lever ett eremitliv, kallar sig Rocco big dick blast master och bara spränger tung skit hela dagarna. Är detta rykte sant? och kan man i så fall inte hjälpa stackarn tillbaka till verkligheten, det måste ju finnas någon form av terapi/avgiftning på något behandlingshem någon stans. Energetiska material är en tung drog och nog det mest beroendeframkallande skit som finns.
Någon som wet?

Anonym sa...

Fick en kort glimt av Älgen i dom mörka Sorundaskogarna, mummlande "lite sång, lite naket men fan ingen dans" när han lullade in i ett moln av nitrösa gaser & försvann efter att ha skjutit en tung laddning.

Anonym sa...

Han (Martin) måste ha varit väldigt
ivrig att få påskrevet, för bilen hans låg halvvägs ner i forsen igår när jag skulle över forsebroa,
Det var ju lång kö uppifrån polisbacken, o dom nerifrån fick ta
Götaforsliden hem, har ni inga bilder på det ?

Anonym sa...

Kan inte Höglund ge några tips på dugliga kusar på den här sidan ?
kunde vara kul om han ville dela med sig av sin kunskap.

Delad glädje = Dubbel glädje